1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Istorija Repair Tires & Tubes Balkan

 

 

 Naša kompanija osnovana je krajem dvadesetog veka, kada je počela da trguje najrazličitijom robom za brigu o vozilima po njihovoj kupovini. Grupa se brzo proširila na uobičajenu automobilsku industriju, naročito na širokom prostoru Balkana.

U ranoj fazi, grupa je na tržištu uočila stalnu potrebu za materijalom za popravku guma. Ni najmanje ne zbog svetske finansijske krize 2002. i 2008., prepoznali smo neprekidno podizanje svesti o važnosti održivosti i konstantnog prisustva, te smo zbog toga naše tržišne aktivnosti bazirali baš na ovom delu tržišta koje obećava i već godinama prodajemo sve za gume i u vezi njih. Naša misija je oduvek bila, i još uvek jeste, da obezbedimo samo proizvode najboljeg kvaliteta od vrhunskih proizvođača.

2013. godine osnovan je naš ogranak Remont guma i cevi – Repair Tires & Tubes Balkan d.o.o da bismo omogućili distribuciju naših najboljih proizvoda preko prodajne mreže. Brižljivo smo usporedili sve dobavljače I izabrali najbolje na celom tržištu. Zato nastojimo da ojačamo saradnju sa našim glavnim nemačkim snabdevačem REMA TIP TOP AG I da obezbedimo pokrivenost tržišta u svakom trenutku.